2017. június 6., kedd

3D INTERIOR DESIGN: 28 nm-es lakás (4 évvel korábbi munkám)

Ebben a bejegyzésben egy pici lakás terveit mutatom be, körülbelül 4 évvel ezelőtt készítettem a terveket. Adott egy magasföldszinti napfényes, kertre néző kis  28 négyzetméteres lakás. Terv: kiadni hosszútávra 1-max. 2 embernek.

Itt látható az alaprajz és a kész terv:

A felújítást egy falbontással kellett elkezdeni: a konyha és a szoba közti falat kellett kiszedni, így kaptunk egy viszonylag nagy teret, ahol egy teljesértékű konyhát ki tudtunk alakítani. Mivel a lakás az egyetemek mellett helyezkedik el, így fontos volt, hogy egy íróasztal is bekerüljön a szobába. A kis alapterület és a normál belmagasság miatt egy magasított ágyat csináltattunk, ami alatt például kerékpárt és ruhákat lehet tárolni. 


Igyekeztünk minél kevesebb pénzből berendezni, a legnagyobb tétel a galériaágy volt (~250 000 Ft). Sok bútort használtan, illetve az ikeából vásároltunk. Támogatom a bútorok felújítását, otthon is rengeteg felújított igazi fa bútor van, szerintem sokkal jobb minőségűek, mint manapság a megfizethető kategóriában gyártott tömegtermékek.


Összességében egy élhető, szerethető kis lakást kaptunk. A felújítás kevesebb, mint 1,5 millió forint volt (falbontás, falépítés, csempe és járólap, villanyszerelés, vízvezetékszerelés, bútorok, konyha) :) A fürdőhöz és a wc-hez nem nyúltunk hozzá. 

A megvalósult lakás ( a fotók sajnos nem a legjobbak... ).

 



Ha tetszett a bejegyzés akkor oszd meg másokkal is!
Ha továbbra is szívesen olvasnál tőlünk like-old a facebook oldalt, vagy kövess pinteresten!







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése